Teollisuusmaalaus on erikoisalaamme. Käytännössä se on pintakäsittelyä metalli- tai rautakappaleelle, suojaten sitä epäpuhtauksilta, korroosiolta ja pintavaurioilta. Palveluumme kuuluu aina käsiteltävän kohteen hiekkapuhallus, joka puhdistaa täydellisesti maalattavan pinnan epäpuhtauksista ja ruosteesta, sekä lopuksi maalaus, joka antaa puhdistetulle pinnalle suojaavan ja kestävän maalikerroksen.

POHJAKÄSITTELY : Hyvin tehty pohjakäsittely on tärkein osa koko prosessia, sillä jos tämä on tehty huolimattomasti, paraskaan maali ei pysy kappaleen pinnassa korroosian vuoksi, vaan irtoaa helposti, jolloin maalaustyö on tehtävä uudelleen. Uusienkin kappaleiden hiekkapuhallus on useimmiten tarpeen, sillä niissäkin voi olla pinnassa ruostetta. Hiekkapuhallus karhentaa maalattavan pohjan, jolloin tarttuvuus on maksimaalinen. Meillä RT-Maalauksessa on kunnia-asia tehdä jokainen osa-alue työstämme huolella ja laadukkaasti. Tämän vuoksi olemme ansainneet nykyisen asemamme ja maineemme luotettavana toimijana alalla.

MÄRKÄMAALAUS : Märkämaalauksen suoritamme kaksiosaisesti ja työmme pitää sisällään sekä pohja- että pintamaalauksen. Jokainen kohde on erilainen ja sen käyttötarkoitus vaihtelee laajasti. Valitsemme aina optimaalisen käsittelyn käsiteltävälle kohteelle. Myös maali valikoituu juuri käyttötarkoituksen mukaisesti.

PURKU- JA KOKOONPANOTYÖT : Maalattavien kohteiden purku- ja kokoonpanotyöt ovat myös meille tuttuja, joten voit huoletta tuoda meidän täyden palvelun yritykseemme kohteen kuin kohteen.

Teemme kaikki toimeksiannot asiakkaan toiveiden mukaisesti ja samalla antaen oman asiantuntija-arviomme työn kestosta ja vaatimuksista. Annamme myös tarjouksen, joka pitää ja näin asiakkaalle ei tule ikäviä yllätyksiä, vaan koko homma on reilua ja läpinäkyvää alusta alkaen.

Pyydä tarjous numerosta 02 7357780

Available Appointments on 23/10/2021

  09:50 – 10:201 space available
  10:20 – 10:501 space available
  10:50 – 11:201 space available
  11:20 – 11:501 space available
  11:50 – 12:201 space available
  12:20 – 12:501 space available
  13:20 – 13:501 space available